OM OSS

Våren 2019 tok vi endelig sats og startet opp vår helt egen interiør butikk. Lenge hadde det vært snakk og en drøm om en gårdsbutikk. Muligheten bydde på seg, og vi pusset om de gamle lokalene her på Nypan.
Resultatet ble en kjempe fin butikk med et litt mer moderne preg enn hva man kanskje tenker på når det kommer til gårdsbutikk. Vi har i hvertfall fått det akkurat slik vi ville ha det. Moderne, men full av personlighet og sjel.
Vårt mål har alltid vært å skape en butikk litt utenom det vanlige. Vi er stadig på jakt etter produkter du ikke finner ellers rundt omkring. Vi ønsker at et besøk hos oss skal åpne øynene dine for nye, unike og talentfulle leverandører og merker. Lokale leverandører er også noe vi setter i fokus, da det er viktig å støtte opp alle de flinke sjelene som tør å satse på det de brenner mest for.
Vi ligger i samme bygget som Nypan Hagesenter, som tilbyr under sesong et bredt utvalg sommerblomster, stauder, pryd - og bærbusker og trær. Nå har hagesenteret også et bredt utvalg av grønne inneplanter, og ulike sesongvarer på vinterhalvåret.
Hjertelig velkommen innom butikken for en prat og en trivelig handel, eller ta en titt her på nettsiden vår for å se om du finner noe du liker. Om du ønsker må du også gjerne holde deg oppdatert på instagram og facebook.
Klem fra Sanna og Ann-Hege