Retur & reklamasjon

BYTTE OG RETUR

Ønsker du å bytte/retunere en vare? Ikke noe problem! Her er step by step for å sende en vare i retur til oss. 

Send oss en mail om at du ønsker å returnere varene dine - vi sender deg da en returlapp som du må skrive ut.

1. Fyll ut retur skjema -  det finner du her.

2. Fyll ut skjema, og legg det med varene som skal returneres. Ønsker du å bytte i en annen vare, må det krysses av for bytte på returskjemaet. Da får du enten de pengene som blir til overs tilbake på konto, eller en faktura med resterende beløp.

3. Sørg for at pakken du sender i retur et godt pakket inn. Bruk gjerne den samme pakken og emballasjen som varene kom i. Klistre deretter returetiketten godt synlig på pakken. 

4. Vi belaster deg som kunde 79,- i returgebyr. Dette kan da trekkes fra returbeløpet. 

VILKÅR

Vi betaler kun tilbake hele beløpet ved retur/angrerett, dersom varen er i samme stand som du mottok den. Det kan ikke være noen form for merker, skraper eller lukt på varene som sendes tilbake. 

REKLAMASJON 

Mottar du en vare som er blitt skadet under leveringen, ber vi om at dette blir formidlet til oss ved første anledning, slik at vi kan få ordnet opp på fortest mulig måte. Gi oss en detaljert melding om eventuelle skader, og ta bilder av både produkt og emballasje. Skriv også ned ditt fulle navn og ordrenummer. Ta vare på varen til du hører fra oss. 

ANGRERETT

Du kan selvfølgelig angre på et kjøp. Her gjelder angrerettloven ved forbrukerkjøp. Du har 14 dagers angrerett. Send oss varen i retur så den er hos oss innen 14 dager. Det er viktig at varen du returnerer er i god stand slik du mottok den. Helt uten striper, merker eller lukt. Varene tas kun i retur dersom originalemballasjen er på.

Husk å legge ved ordrenummer og kontaktinformasjon.

Fyll ut angrerettskjema som du finner her og legg det ved returen. 

Husk å legg ved ordrenummer og kontaktinformasjon slik at vi finner tilbake til din ordre.

Vi henviser til jf. Angrerettloven § 15 første ledd for refundering av varer. Kostnader for retur av varer, vil pålegges deg som kunde.

Vi har en step by step liste du kan følge dersom du vil returnere en vare på toppen av denne siden. 

TILBAKEBETALING

NÅR FÅR JEG TILBAKEBETALINGEN FOR MIN RETUR?

Klarna står for refundering av pengene, og får bekreftelse fra oss når returen er behandlet. Da vil pengene tilbakebetales etter 7-14 virkedager. Har du betalt med kort kommer pengene tilbake på det samme kortet. Dersom du har valgt faktura, kontakter Klarna deg for kontonummer.

 PERSONVERN

Alle opplysningene Nypan Interiør mottar av deg som kunde kommer under ingen omstendigheter til å spres videre til utenforstående.